Projekt IKAP ve spolupráci se Střední Logistickou školou Dalovice

Dne 27. – 28. 4. jsme se společně s žáky ze ZŠ Truhlářská, Karlovy Vary a ZŠ Dalovice zúčastnili exkurze v rámci projektu Technická angličtina na SŠ Logistická Dalovice. Exkurze byla naplánována do IQ Landie v Liberci. V rámci tohoto výletu jsme si také prošli zajímavá místa Liberce, a to díky venkovní únikové hře „odkaz rodu Liebiegů“. Ubytováni jsme byli v Hotelu Babylon, kde jsme měli tzv. “all-in”, takže jsme mohli kamkoliv jsme chtěli. Navštívili jsme jak IQ Landii tak i IQ Park a vyzkoušeli jsme si i všechny ostatní atrakce, jako byl Lunapark nebo Aquapark.

IQ Landia nás uchvátila množstvím interaktivních exponátů. Jeden den na prozkoumání a vyzkoušení všech nestačí. Měli jsme také možnost shlédnout film v jejich krásném Planetáriu. Dozvěděli jsme se dost zajímavých věcí o souhvězdích a celkově i o celém vesmíru a začátku a původu života.

V IQ Landii se nám nejvíce líbil autodrom a mechanický býk. Druhý den v IQ Landii byl zajímavý naučný film o vesmíru, ohnivý vír a svět bublin.

Mihálová, Gáliková

V IQ Landii se mi nejvíce líbilo zrcadlové bludiště a různé automaty pro dva. Super bylo to, že jsme měli přístup všude a mohli jsme neomezeně jezdit třeba na autíčkách.

Snopková

V IQ Landii a Babylonu byla obrovská zábava! Nejvíc jsem si užil jízdu na býkovi, nebo také autodrom. Film, který nám pustili v Planetáriu byl hezky zpracovaný a bavil mě. 

Pištěk