Calliditas Edutainment – Virtuální realita

V rámci našeho neustálého úsilí přinášet našim žákům inspirativní a inovativní zážitky jsme uspořádali interaktivní přednášku na téma virtuální realita. Žáci šestých a sedmého ročníku měli jedinečnou příležitost ponořit se do světa technologie a objevit fascinující možnosti, které virtuální realita nabízí.

Tato interaktivní přednáška představila našim žákům nejen historii a principy fungování virtuální reality, ale také různé aplikace této technologie v praxi. Během přednášky měli žáci možnost se seznámit s různými typy VR zařízení a dozvědět se, jak se virtuální realita využívá v zábavním průmyslu, medicíně, vzdělávání a dalších oblastech.

Jedním z nejzajímavějších momentů přednášky byla praktická ukázka využití virtuální reality. Naši žáci měli možnost sami vyzkoušet VR brýle a prozkoumat virtuální světy a prostředí. Tato interaktivní zkušenost nejenže poskytla žákům nezapomenutelný zážitek, ale také jim umožnila lépe porozumět tomu, jak virtuální realita funguje a jak může obohatit jejich život.