Čtvrťáci na exkurzi a vánočních dílnách v Muzeu v Karlových Varech

Na předposlední pátek před Vánoci jsme měli naplánovaný dlouho očekávaný výlet do Karlových Varů. Vstali jsme dřív než jindy, sraz byl v 6.40 hodin před školou. Nikomu to nevadilo, těšili jsme se. Čekala nás procházka vánočně vyzdobeným městem, návštěva vánočních trhů, exkurze v Muzeu v Karlových Varech a vánoční vyrábění.

Překvapení v podobě snídaně u McDonald´s nám náladu ještě zlepšilo. Posilněni dobrotami jsme spokojeně vyrazili směr hotel Thermal, kolonáda, divadlo a muzeum. Ráno se město probouzelo pomalu, trhy se teprve chystaly.

V muzeu už na nás čekali. Po třídách jsme se vystřídali u zdobení skleněné vánoční koule pomocí lepidla a třpytek a prohlídky expozice o Doupovských horách a Historii čokolády. Nakoupili jsme dárečky a mohli se vydat na cestu zpět. Měli jsme čas, a tak jsme se ještě zastavili u Vřídla a prošli se po druhém břehu řeky Teplé. Cestou jsme dojedli svačiny a na zapití koupili Bubble tea.

Vánoce se blíží a nás před nimi čeká poslední školní týden. Vánoční dílny, návštěva knihovny, Abeceda peněz, plavání a besídka. Učit se budeme až příští rok 😊.

Žáci a učitelky čtvrtých tříd.